OBNOVA TOPLINARSTVA GRADA RIJEKE
projekt povećanja energetske učinkovitosti
Učitavanje...
Web stranicu zbog njezinih funkcionalnosti nije moguće prikazati u pregledniku Internet Explorer
Preusmjereni ste automatski na preglednik Microsoft Edge.
Internet Explorer zbog tehničkih nedostataka ne može pravilno prikazati traženu Web stranicu.
Preporučujemo pregled Web stranice u preglednicima kao što su:
Google Chrome, Brave, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Safari i Opera.

Nastavak radova na spojnom toplovodu Gornja Vežica - Vojak

27.06.2023.

Obnova i širenje toplovodne mreže na istočnom dijelu Rijeke nastavlja se radovima na izgradnji spojnog toplovoda Gornja Vežica-Vojak, koji započinju 1. srpnja 2023. godine u ulicama Vjekoslava Dukića i Radmile Matejčić te Ratka Petrovića, Franje Belulovića i Sv. Ana.

Nakon završetka radova u Ulici Tome Strižića, nove dionice predstavljaju nastavak zahvata na najdužoj i najsloženijoj trasi ukupne dužine 1,2 km, kojima će toplana Gornja Vežica postati glavna toplana toplinskog sustava „Istok“, s povezanim sustavima Vojak i Donja Vežica.

U Dukićevoj ulici i Ulici Radmile Matejčić zona zahvata obuhvaća dionicu duljine 450 metara, od raskrižja s Ulicom Tome Strižića do Građevinskog fakulteta. Od raskrižja Ulice Ratka Petrovića i Ulice Franje Belulovića, do kružnog raskrižja u Ulici Sv.Ana, radovi će se izvoditi na dionici duljine 270 metara. Promet će na obje lokacije biti reguliran semaforima, a planirani rok završetka radova je u drugoj polovici rujna 2023. godine.

Sve navedene aktivnosti izvode se u sklopu projekta “Obnova toplinarstva Grada Rijeke” koji obuhvaća ulaganje u modernizaciju toplana te obnovu i izgradnju toplovodne distribucijske mreže. Ukupna vrijednost projekta je oko 14,9 milijuna eura, od čega EU sufinanciranje iznosi nešto više od 11 milijuna eura, dok su sredstva za njegovu realizaciju osigurana iz Kohezijskog fonda putem Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“.

Sve obavijesti o projektu „Obnova toplinarstva grada Rijeke“ nalaze se na stranicama Energa i službenoj stranici projekta www.energotoplinarstvo.com. Za sve dodatne informacije o projektu građani se mogu obratiti korisničkoj podršci Energa putem besplatnog broja telefona 0800 353 040.

Nositelj projekta: ENERGO d.o.o.

Dolac 14, 51000 Rijeka • Tel: 0800 353 040 • info@energo.hr • www.energo.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Izradu internetske stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj

Sva prava pridržana © Copyright by ENERGO d.o.o. 2021.

Odricanje od odgovornosti: Sadržaj ove internetske stranice isključivo je odgovornost ENERGO d.o.o. i ne odražava nužno gledište Europske unije

  • Povećajte tekst
  • Smanjite tekst
  • Sivi tonovi
  • Visoki kontrast
  • Negativni kontrast
  • Svjetla pozadina
  • Podcrtani linkovi
  • Poništi